Cu ce fotbalist s-a iubit Elena Udrea în tinerețe

9 ianuarie 2015 20:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a făcut mai multe dezvăluiri incendiare despre Elena Udrea, privind viața sa amoroasă din trecut.

El a mărturisit că blonda politicii românești ar fi fost iubita fotbalistului Ilie Stan, acum antrenor FC Brașov, dar care a jucat mulți ani pentru Steaua București. informează obiectiv.info.

„Elena Udrea a fost marea lui iubire. Ea era şcolăriţă la Buzău, acum vreo 20 de ani, când erau împreună. Ilie avea o Dacie albă, în care se tot giu­giuleau când se întâlneau. Ea a venit de la Buzău la Bucureşti după el şi se iubeau nebuneşte în maşina lui”, a declarat C.V. Tudor în cadrul unei emisiuni, mai scrie sursa citată.

Ca reacţie la cele declarate, Ilie Stan nu a infirmat total mărturisile lui Vadim. An­trenorul  a spus că a cunoscut-o pe Elena Udrea, pe vremea când era jucătorul echipei din Ghencea, dar nu a confirmat ''presupusa'' relație despre care a vorbit Vadim Tudor.

„Este un fel de scandal artificial, nu-i nimic adevărat”, a completat acesta, ca răs­puns la întrebarea cu privire la Dacia albă şi drumurile Elenei Udrea la Capitală despre care a vorbit C.V. Tudor în emisiunea respectivă, conform obiectiv.info.

Mai multe