Cu ce s-a consolat Ramona Gabor după parastasul Veronicăi Bulai!

23 august 2014 19:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Surorile Gabor au retrăit astăzi momentele prin care au trecut în urmă cu un an când s-a stins din viaţa fulgerător mama lor. Alina, Monica şi Ramona i-au făcut parastasul Veronicăi Bulai la Bacău, iar după slujbă fetele şi-au invitat rudele la un restaurant unde au organizat o masă în memoria femeii.

La scurt timp după parastas, Ramona Gabor, mezina familiei, cea care a venit în ţară încă de acum două săptămâni şi a făcut turul cluburilor de pe litoral, a postat o fotografie pe pagina ei de socializare. Nu este o imagine tristă, ci un "cadou" pe care şatena a ţinut să şi-l facă pentru a mai uita de necazuri. Cu siguranţă durerea din suflet nu i-a dispărut, însă a reuşit pentru câteva clipe să zâmbească.

[[{"fid":"475165","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Ramona Gabor şi-a regăsit zâmbetul în lucruri mărunte","field_subtitle[und][0][value]":"Foto: Facebook"},"type":"media","attributes":{"title":"Ramona Gabor şi-a regăsit zâmbetul în lucruri mărunte","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

Ramona a găsit la unul din magazinele din Bacău, guma de mestecat cu care se delecta în copilărie. "Oldies but goldies" (n.r. vechi, dar bune) a fost comentariul pe care l-a făcut şatena la imaginea ataşată, entuziasmată că a regăsit gustul care i-a marcat adolescenţa.     

Mai multe