Cu ce se ocupă Cristina Spătar de când soţul ei a fost eliberat! Solista are o nouă pasiune | FOTO EXCLUSIV

4 mai 2015 15:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

În familia "reginei R&B" lucrurile încep să reintre pe făgaşul normal. După o perioadă tumultoasă, Cristina Spătar (42 de ani) s-a relaxat acum că soţul ei a fost eliberat recent din închisoare.

Omul de afaceri Alin Ionescu a ajuns în spatele gratiilor toamna trecută, fiind acuzat de evaziune fiscală în valoare de 10 milioane de euro şi a fost pus în libertate la sfârşitul lunii februarie.  

Cristina Spătar nu mai plânge şi suspină şi nici nu-şi mai caută disperată concerte pe care să le susţină. Sprijinul ei, omul de afaceri Alin Ionescu, s-a întors în sânul familiei. Soţul solistei a fost arestat preventiv la finele lunii septembrie pentru o evaziune fiscală de 10 milioane de euro. De când a aflat cumplita veste, Cristina Spătar a fost dărâmată, s-a rugat continuu şi se pare că rugăciunile ei au avut efect. În urmă cu două luni, Alin Ionescu a fost eliberat, iar în prezent se află în arest la domiciliu. Fotoreporterii Click! au surprins-o recent pe solistă la o seră din Corbeanca unde s-a oprit pentru a-şi achiziţiona câţiva pomi fructiferi. Cu un look proaspăt, Cristina Spătar, însoţită de o doamnă, au oprit câteva minute pentru a admira mai multe ghivece cu flori. Cel mai probabil, artista vrea să facă schimbări în grădina vilei şi să planteze noi puieţi.

A analizat repede oferta şi s-a întors la maşină. Înainte de a urca în vehicul, Cristina s-a bucurat când a fost claxonată de un şofer de basculantă care a complimentat-o de la distanţă pentru silueta ei. Cântăreaţa a trecut la fel de repede peste moment şi a urcat grăbită în maşină, lăsându-i pe vânzător şi doamna care o însoţea să se chinuie să pună pomii în maşină. Cântăreaţa a achitat totul la maşina personală, iar vânzătorul nu i-a eliberat bon fiscal. Înainte de a ajunge acasă Cristina Spătar a mai făcut o oprire la un supermarket din Buftea pentru a face câteva cumpărături.

Mai multe