Cu ce se ocupă Monica Gabor cu adevărat în America. Sora ei a dat-o de gol

19 martie 2018 19:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Monica Gabor trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu afaceristul Mr. Pink, însă nu stă degeaba. Lucrează și ea, iar nimeni nu s-ar fi așteptat să o vadă pe Monica Gabor în acea postură. Ramona Gabor a dezvăluit cu ce se ocupă sora ei, dar și cum se înțelege cu iubitul surorii sale.

Monica Gabor este profesoară de engleză pentru imigranții din Statele Unite ale Americii. Ramona a mărturisit că Monica își dorește să o aducă pe Irina, fiica ei din căsnicia cu Irinel Columbeanu, în America să locuiască alături de ea. Mr. Pink și Ramona Gabor au o relație foarte apropiată, îl vede ca pe un frate și un adevărat mentor fiindcă a ajutat-o mult în afaceri.

"Le predă imigranților din SUA, îi place să fie un fel de învățătoare. (...) Monica are grijă de Anthony, fiul ei vitreg. El e un băiețel extraordinar și se înțeleg foarte bine. Nu este însărcinată, așa cum s-a scris. E foarte fericită acolo, dar îi este dor în fiecare zi de Irina. Își dorește ca Irina să se mute la ea. De Crăciun Irina a fost la ea în America. Pot să spun că Mr. Pink a fost mentorul meu. Am călătorit mult și cu el, este ca fratele meu, ne respectăm foarte mult. E mentorul meu în afaceri", a declarat Ramona Gabor în cadrul unei emisiuni tv.  

Mai multe