Cu ce-și ocupă Nadine timpul liber: «Atât de mult îmi place»

22 aprilie 2018 17:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nadine are mai multe de talente despre care nu foarte mulți oameni știu. Astfel că, într-un mesaj publicat pe Facebook, vedeta a arătat unul dintre cele mai bizare hobby-uri sau îndeletniciri ale ei.

Lui Nadine Voindrouh îi face mare plăcere să recondiționeze piese de mobilier vechi, pe care le repară și le vopsește. Ea a mărturisit că ar fi dispusă să se ocupe de aceste lucruri de luni până vineri și are mereu instrumentele potrivite alături de ea.“Când e vremea bună, ies în curte cu sculele și mă apuc de meșterit la orice e vechi și găsit sau primit.

Azi am făcut un dulap pe care nu ți-l pot arată pentru că e pentru o emisiune tv, însă îți arăt unul dintre primele scaune pe care le-am transformat. Era vechi și ponosit și ta da! Nu am poză cu el înainte pentru că nu am crezut că voi arăta cuiva parte din această pasiune a mea.

 De acum încolo, am să fac o poză înainte. Ador să transform piese de mobilier. Atât de mult îmi place încât am, uneori, fantezii cu ideea de a face asta de luni până vineri. Am șorț, pensule, cutii de vopsea și tot soiul de acareturi care îmi îmbogătesc weekend-urile”, a mărturisit Nadine pe Facebook.

Mai multe