Cu cine a fost înlocuit soţul Gabrielei Cristea la emisiune! Reacția ciudată a vedetei

26 iunie 2017 14:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

Este oficial! Scandalul de săptămâna trecută dintre Tavi Clonda şi patronii turci s-a lăsat cu înlocuirea soţului Gabrielei Cristea de la emisiunea "Te vreau lângă mine" de la Kanal d. Luni, în platoul show-ului matrimonial în locul trupei conduse de partenerul vedetei tv, a apărut o altă formaţie care să anime atmosfera. Este vorba despre Tonic Band. În fotoliul de gazdă a rămas graviduţa gabriela Cristea, care nu a amintit nicio secundă despre noii ei colegi.

Tavi Clonda band e istorie la "Te vreau lângă mine", iar zvonurile privind concedierea soţului Gabrielei Cristea au devenit o certitudine. După o serie de remarci nepotrivite la adresa colegilor din regie, artistul a fost dat afară şi înlocuit de la show. Noua trupă este Tonic Band, formaţie care a cântat la nunta lui Gabriel Cotabiţă, la invitaţia naşilor Delia Matache şi a soţului ei, Răzvan Munteanu.  Solistul “Tonic Band” este Mihail Gheorghe, cunoscut publicului telespectator din apariţiile muzicale în mai multe show-uri de televiziune din România. În trecut, la Kanal D, Mihail a colaborat cu Teo Trandafir în show-ul moderat de celebra vedetă. 

Artiştii au animat luni atmosfera în platou, luni, în prima lor zi de muncă. Deşi este evidentă schimbarea, Gabriela Cristea a preferat să se abţină de la comentarii pe marginea acestui subiect delicat şi nu i-a introdus publicului pe noii ei colegi...

Bruneta a zâmbit pe toată durata emisiunii ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Gabriela Cristea a tunat şi a fulgerat, dar în zadar 

După ce a aflat de intenţia şefilor ei, Gabriela Cristea a luat foc. Nervoasă din cale afară, vedeta tv le-a cerut imediat explicaţii şefilor turci, dar tot scandalul ei i-a lăsat indiferenţi pe patroni, care au fost de neînduplecat. "Cum vă permiteţi să-l daţi afară pe soţul meu? Păi voi faceţi ordine la mine în emisiune? Nu vreţi să o şi moderaţi? Eu îmi aleg singură colaboratorii!”, ar fi spus Gabriela Cristea, potrivit unor surse din televiziune, care au asistat la întregul scandal.

Mai multe