Cu cine a petrecut Cristina Spătar de ziua de nume. A fost foarte apropiată de unul dintre invitați

9 septembrie 2016 10:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu mulți știu că al doilea prenume al Cristinei Spătar (44 de ani) este Maria. Cum 8 septembrie a fost ziua tuturor celor care poartă acest nume, și cea supranumiră "regina R&B" a avut motiv se sărbătoare. Și-a scos prietenii la un local de pe malul Lacului Herăstrău, unde i-a tratat cu preparate fine și cu muzica unuia dintre concurenții de la "Vocea României", Antonio Fabrizi.

Printre invitați s-au numărat Claudia Ghițulescu, interpretă de muzică populară, dar și Nick Rădoi (54 de ani), venit de curând din America. Sărbătorita și afaceristul au fost apropiați și s-au pozat împreună la petrecere. Și nici nu e de mirare, căci omul de afaceri este cel care i-a oferit solistei o frumoasă colaborare, avantajoasă pentru aceasta din punct de vedere al banilor, dar și al capitalului de imagine pe care-l poate câștiga în străinătate. A semnat un contract de 5000 de dolari pe an cu românul stabilit în SUA. Cristina a devenit imaginea centrului de relaxare “Diamond Spa”, pe care milionarul îl deţine în staţiunea Puerto Vallarta, din Mexic, şi în care a investit 500.000 de dolari. Pentru materialele de promovare, solista a realizat o şedinţă foto sexy.

Cristina Spătar a divorțat în luna august

Cristina Spătar și Alin Ionescu s-au cunoscut în primăvara anului 2007, iar câteva luni mai târziu ajungeau la ofițerul stării civile. În iulie 2008, afaceristul și artista au făcut o nuntă grandioasă, iar după îndelungi tratamente, aceasta i-a dăruit doi copii: Albert (6 ani) și Aida (4 ani). Deși continuă să locuiască în aceeași casă din Crevedia, Cristina și Alin au decis să-și despartă drumurile în calitate de cuplu și au semnat actele de divorț în 18 august, după ce au avut la dispoziție 30 de zile pentru a se hotărî dacă își continuă mariajul sau nu.

Mai multe