Cu cine a petrecut revelionul Cătălin Botezatu. Te-ai fi așteptat la asta?

6 ianuarie 2018 22:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cătălin Botezatu a făcut câteva mărturisiri cu privire la noaptea de revelion, dar și despre ce femeie i-a fost alături. Designerul a fost la Viena, unde a dansat, a mers la restaurante, și nu a ținut cont de cât de mulți bani a trebuit să dea pentru a petrece acolo.

Cătălin Botezatu a povestit despre ce a făcut în noaptea de revelion, și cu cât de mulți prieteni a sărbătorit trecerea în noul an. 

Deși s-a zvonit mult timp că acesta ar avea o relație, Cătălin Botezatu nu a făcut oficial niciun anunț. Recent, acesta a declarat că a găsit o femeie care care îi va fi mama copiilor. 

"Am făcut Revelionul la Viena, a fost superb, l-am făcut într-un palat şi la propriu, şi la figurat. Am fost cu o gaşcă mare de prieteni. Am fost la un bal vienez, cu o prietenă de-a mea am dansat. Costă… depinde cu cât timp înainte rezervi, eu am rezervat cu mult timp, mi-am dorit să petrec aici, e destul de scump dacă faci în ultimul moment, dar eu am plătit rezonabil. Nu am fost singur, am fost 13-14 persoane, am împărţit camera cu cine s-a nimerit… Ne-am distrat cu toţii, am vizitat, am fost la restaurante", a declarat Cătălin Botezatu într-o emisiune AntenaStars.

Mai multe