Cu cine își bea Jorge cafeaua. Uite cine l-a inspirat!

21 februarie 2019 19:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce a fost eliminat din cadrul competiției Ferma 2019, Jorge s-a putut concentra din nou asupra carierei sale muzicale. Artistul a lansat o nouă melodie, un proiect de care este mândru și pentru care a găsit sursa de inspirație în versurile unei alte persoane publice autohtone. Iată despre cine este vorba!

După o perioadă destul de agitată în plan profesional și după experiența în emisiunea Ferma de la PRO TV, Jorge lansează piesa „Cafeaua ta”, un proiect pregătit într-un timp record care deja se bucura de succes. Artistul a dezvăluit că s-a inspirat din versurile lui Flick și că nici măcar nu l-a anunțat pe acesta că va face o melodie. 

Cine l-a inspirat pe Jorge pentru acest proiect

„Am fost inspirat de versurile lui Flick- Cafeaua ta. Am găsit pe pagina lui de Instagram versurile, mi-au plăcut, am schimbat un pic pe ici pe colo și nici nu i-am spus lui Flick că o sa fac o melodie. Abia în momentul în care a fost gata, l-am întrebat cum i se pare și a fost încântat, iar după mai bine de o lună, am filmat clipul și am și lansat-o”, spune artistul. Ideea clipului îi aparținelui Jorge, iar regia este semnată de Lazăr Cercel cu care artistul a mai colaborat și la piesa „Iartă-mă”. Filmările au durat o zi și au avut loc într-un apartament din București.

În videoclipul piesei, Jorge „își bea cafeaua” alături de Emiliana, una dintre fostele concurente ale emisiunii „Bravo, ai stil”, care a acceptat să fie protagonista clipului aristului. Întrebat cum preferă cafeaua în viața de zi cu zi, Jorge a declarat: „Prefer Expresso lung, fără lapte și fără zahăr. Îmi place să simt aroma adevărată a cafelei”.

Mai multe