Cu cine s-a iubit Israela înainte de Liviu Arteni. Era la fel de tânăr

21 martie 2018 13:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

Israela Vodovoz, afacerista care a murit pe 9 martie, în locuința sa din București, la doar 68 de ani, a fost o femeie cu spirit tânăr, pentru care vârsta era doar un număr în buletin. Relația cu Liviu Arteni este arhicunoscută, însă puțini știu faptul că afacerista s-a iubit înainte cu șoferul ei, tot un tinerel. Dezvăluirile au fost făcute pentru Click! chiar de vecina Israelei.

Săptămâna trecută, Israela Vodovoz a fost îmormântată de familie în Israel, iar după ceremonie rudele s-au ocupat și de apartamentul din București, de pe strada Mihail Kogălniceanu. Acesta rămăsese fără ușa pe care agenții de poliție au spart-o, pentru a intra înăuntru în seara de 9 martie, când afacerista a fost găsită fără suflare, în baie. Israela a avut o viață transparentă, pe care și-a etalat-o fără probleme la televizor.

Mulți îl știu pe fostul ei soț, Liviu Arteni, cu care s-a măritat în 2008 și de care a divorțat în 2017, dar și pe primul soț, cu care are Israela a avut doi copii. Puțini știu însă că înainte să fie cu tinerelul Liviu, femeia a mai avut o relație, cu un băiat la fel de tânăr. ”Ea înainte a mai avut relații cu șoferul ei, care e la fel de tânăr. Locuiește aici în cartier. Ne spuneau vecinii, că eu nu am văzut. Băiatul a plecat de la ea după o ceartă, iar ea a fugit după el, țipând: <nu pleca, nu pleca>. Pe urmă l-a cunoscut pe Liviu în Grecia. Băiatul ăla avea vreo 30 de ani, tot puțoi așa, ca Liviu. Ea a fost o femeie frumușică, însă s-a îndrăgostit ușor”, ne-a povestit doamna Aneta, vecina Israelei.

Mai multe