Cu cine și-a petrecut Andreea Marin ziua de nume. «Îmi ține inima pe jar»

30 noiembrie 2016 19:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Marin (41 de ani) se reface după divorțul de Tuncay Ozturk, cel alături de care a stat trei ani. Este una dintre cele mai discrete persoane publice când vine vorba despre copilul său. Nu a arătat-o prea mult lumii pe Violeta și continuă să o lase pe fetița ei și a lui Ștefan Bănică să se bucure de o copilărie normală, fără a fi urmărită la tot pasul de ochi iscoditori.

Între Andreea și Violeta există o relație specială, așa că fosta "zână a Surprizelor" a ținut să-și petreacă atât cât a putut din ziua de nume alături de copila de nouă ani. Diva a avut un program plin în ziua Sfântului Andrei, cu apariții la televizor, la "Vorbește lumea", acolo unde a dat informații importante din relația cu Tuncay Ozturk, dar și cu o intervenție la radio.

Cu toate acestea, Andreea Marin și-a făcut timp pentru a sta cu cea care îi este cea mai dragă, ocazie cu care a și publicat o imagine pe Facebook, cu fiica sa stând în fața șemineului.

"Nimic mai important decât ea... omulețul care-mi ține mereu inima pe jar. Iubire fără limite", a scris Andreea alături de poză.

Mai multe