Cu cine şi-a refăcut viaţa ginerele Stelei Popescu după despărţirea de fiica adoptivă a actriţei

25 noiembrie 2017 18:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Deşi nu mai formează un cuplu cu Doina Maximilian, fiica adoptivă a Stelei Popescu, actorul Gheorghe Radu a transmis familiei un mesaj de condoleanţe pe contul lui de socializare Supranumit Paganini al comediei româneşti, Gelu Radu, s-a iubit mai bine de 20 de ani cu Doina, cu care are şi o fată, dar din vara anului trecut, actorul în vârstă de 66 de ani s-a implicat într-o altă relaţie, cu o colegă de scenă mult mai tânără decât el.

Multă suferinţă a lăsat în urma ei Stela Popescu. Colegi de scenă, oameni de televiziune, fani care au văzut-o doar la tv pe actriţă au trecut zilele acestea pe la Teatrul Constantin Tănase ca să-i apirndă o lumânare. Apropiaţii au transmis mesaje de condoleanţe, iar printre ei se numără şi fostul ginere, actorul Gheorghe Radu, cu care fiica sa adoptivă Doina Maximilian are o fată, regizor de film, care s-a stabilit în Germania. 

"Din păcate, STELA POPESCU ne-a părăsit! Iar noi, rămânem încă aici pe pământ trăgând prezentul, din trecut spre viitor, pe un drum incert, luminat de o stea mai puţin! Să sperăm că se vor naşte altele, care să strălucească cel puţin la fel de puternic, să vedem măcar, cine, căţi şi pe ce călcăm! Dumnezeu să o odihnească!", a scris actorul pe contul lui de socializare. 

În ciuda faptului că Radu Gheorghe şi Doina Maximilian au împreună o fată, pe Stanca Radu, care este şi ea mămica unui băieţel de un an şi două luni, actorul a ales de mai bine de un an să pună punct relaţiei cu fata Stelei Popescu. El se iubeşte cu o colegă de scenă mult mai tânără, actriţa Georgeta Ciocârlan, cu care s-a şi afişat de mai multe ori în public. 

Mai multe