Cu doar câteva zile înainte să nască, Andreea Bălan și-a schimbat iar look-ul

6 octombrie 2016 21:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

De mai bine de un an, Andreea Bălan (32 de ani) este cu adevărat însetată de schimbările de look la nivelul podoabei capilare. Mult timp și-a păstrat blondul simplu, dar moda culorilor tari în materie d epăăr a făcut-o să se răzgândească.

A avut părul verde, albastru, mov sau în culorile curcubeului, însă, cu doar câteva zile înainte de a o aduce pe lume pe micuța Ella, fosta componentă a trupei Andre a mai făcut o modificare în ceea ce privește înfățișarea. Și-a tuns părul. Chiar dacă până acum a apărut mai ales cu părul lung, uneori cu ajutorul extensiilor,solista a ales o coafură modernă, iar lungimea podoabei capilare nu depășește cu prea mult nivelul umerilor.

Andreea rămâne o viitoare mămică activă, întrucât încă mai filmează pentru sezonul 10 al emisiunii “Te cunosc de undeva”, acolo unde este jurat. Bălanca și-a dezvăluit look-ul tocmai prin câteva poze surprinse în studioul show-ului Antenei 1, iar fanii ei s-au arătat de-a dreptul încântați de noua Andreea Bălan și nu au ezitat să o sfătuiască să rămână la actuala nuanță a părului.

Mai multe