Cu fundul ăsta face Bianca Drăguşanu senzaţie în America

12 ianuarie 2016 7:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anul a început cum nu se poate mai bine pentru Bianca Drăguşanu. Vedeta şi-a luat fostul soţ de braţ, dar şi naşii care i-au cununat în urmă cu doi ani, şi au fugit într-o vacanţă peste Ocean, pe care o planificaseră de ceva vreme. Prima oprire a fost pe străzile din New York, însă concediul nu avea niciun farmec dacă nu avea şi o porţie de plajă inclusă!

După ce a bătut la pas străzile din New York şi a luat "pulsul" magazinelor, Bianca s-a retras la căldurică. A părăsit oraşul aglomerat şi s-a cazat la un hotel cu piscină în apropierea plajei.

Aici, roşcata face furori cu costumele ei de baie minuscule. Vedeta s-a fotografiat imediat după ce a ieşit din bazin, iar fanii s-au convins dacă mai era cazul că Bianca are un posterior bine lucrat. Într-o pereche de bikini de baie, Bianca a întors multe priviri când a apărut în costum de baie la piscină.

Cei doi porumbei şi naşii lor mai au doar câteva zile la dispoziţie pentru a se bucura de priveliştea din jur, căci Click! a aflat că Bianca şi Victor trebuie să se întoarcă peste patru zile la iarna din România.

Mai multe