Cu sânii ăştia a înnebunit clienţii unei discoteci! Asistentă tv, show total în Spania!

13 iunie 2016 15:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu e doar asistentă la tv, ci şi mare dansatoare în cluburile din străinătate, job care o ajută să-şi rotunjească frumos veniturile! A plouat cu bani peste roşcata lui Dan Capatos, sâmbătă seară, când Ana Maria Mocanu a fost invitată să danseze lasciv într-o discotecă din Lleida. Bărbaţii s-au strâns în jurul ei şi nu şi-au mai putut dezlipi ochii de la formele ei apetisante.

Esenţele tari se ţin în sticluţe mici! E o vorbă care i se potriveşte din plin colegei lui Dan Capatos. În weekend-ul trecut, Ana Maria Mocanu a făcut în doar câteva orei trei salarii de asistentă tv. Roşcata care a urcat pe ringul de dans cu mişcări provocatoare le-a golit portofelele celor 700 de clienţi care au aşteptat cu sufletul la gură să o vadă în acţiune, dezlănţuită, iar la finalul serii şi-a încasat şi onorariul.

Nu mai puţin de o mie de euro i-au intrat în cont asistentei plus bacşişul domnilor cu dare de mână care nu au rămas insensibili la figurile de dans ale tinerei, susţin surse din anturajul asistentei tv.

Într-un costum strălucitor, cu franjuri şi acompaniată de o cupă de şampanie fină, Ana Maria s-a încălzit repede şi a animat imediat atmosfera. Un martor a trimis imagini incendiare cu asistenta tv în timp ce dansează lasciv cu unul dintre clienţi. De pe ringul de dans, Ana Maria s-a retras, apoi, în braţele unui bărbat misterios cu care s-a întreţinut minute bune. Să fii lovit asitenta doi iepuri dintr-un foc? Nu ştim exact cum stă cu viaţa amoroasă, dar un lucru este cert. Roşcata a plecat cu sutienul plin de bancnote, dar şi cu speranţa că ar putea începe o relaţie sentimentală după eşecurile amoroase prin care a trecut de-a lungul vremii.   

Mai multe