Cu sânii la vedere pe scena finalei "Românii au talent"

4 iunie 2016 10:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vineri, 3 iunie, a avut loc finala concursului "Românii au talent". În competiție au rămăs cei mai talentați concurenți, fiecare interpretând cât mai bine pe scenă pentru a impresiona publicul din sală și de acasă. O concurentă însă, și-a dat poate prea mult osteneala și a lăsat să-i scape un detaliu rușinos.

Cezara Blioju, care a interpretat un superb dans contemporan, a purtat o ținută atrăgătoare, dar nu prea a avantajat-o în momentul anumitor mișcări. Concurenta a lăsat să se vadă mai mult decât ar fi trebuit. 

Sutienul și body-ul transparent i-au cam jucat feste și i s-au văzut de câteva ori sânii. Interesantă este reacția dansatorului care a completat coregrafia reprezentației sale.

În momentul în care Cezara Blioju atârna cu capul în jos, dansatorul urma să o ajute să coboare și să o aducă în poziția inițială, dar atenția acestuia a părut puțin distrasă de un detaliu care nu era prevăzut în coregrafie.

Concursul "Românii au talent" a fost câștigat de către Laura Bretan, eleva de 13 ani care a impresionat o țară întreagă cu vocea sa superbă de soprană.

Mai multe