Cu un ochi vânăt şi complet schimbată! Ce a păţit Kitty Cepraga

27 iulie 2014 12:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

A fost la "Şcoala Vedetelor", iar apoi a lucrat ca VJ la posturile de muzică autohtone, dar de câţiva ani Cristina "Kitty" Cepraga s-a mutat în Italia, unde are o carieră de succes în lumea filmului.

Kitty a jucat în mai multe serial şi filme în peninsulă, şi chiar a ajuns pe covorul roşu al faimosului Festival de Film de la Berlin, unde a participat în 2011, cu un film în afara competiţiei. 

Departe de ochii publicului român, Kitty şi-a construit o carieră de care oricine ar fi mândru. 

Recent, ea şi-a şocat prietenii de pe Facebook cu o imagine în care apare cu un ochi vânăt. Brunetă şi cu un batic în cap, ea este de nerecunoscut. Însă frumoasa blonda nu a păţit nimic şi nici nu a făcut o schimbare de look drastică: fotografia a fost făcută pe platourile de filmare, aşa cum dat de înţeles chiar Kitty cu un comentariu. "Mă joc. Unii dintre noi suntem blestemaţi să fim actori", a fost răspunsul ei când cineva a întrebat-o ce s-a întâmplat.

Cristina Cepraga, născută la 11 februarie 1980 în Bucureşti, şi-a început cariera la "Şcoala vedetelor". A lucrat ca VJ la postul muzical de televiziune MCM şi apoi la MTV. S-a mutat în Italia unde a început cariera de actriţă. Printre filmele în care a jucat se numără: The Secret of Botticelli (2014), Moştenirea (2010) Milionari de weekend (2004) şi Carabinieri (2006) 

Mai multe