Cui ar fi dat Andra marele premiu de la Românii au talent. «Ești o câștigătoare»

2 iunie 2018 9:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Al optulea sezon "Românii au talent" și-a desemnat câștigătorul în persoana dansatorului Emil Rengle. Acesta a plecat acasă cu marele premiu de 120.000 de euro, cu titlul de cel mai talentat român, dar și cu premiul de originalitate de 10.000 de euro.

Lupta finală s-a dat între Emil Rengle și Bianca Badea, în vârstă de 11 ani, o micuță balerină care a impresionat prin candoare, expresivitate și talent. Andra s-a declarat cucerită pe viață de fetiță, pe care, de altfel, a și trimis-o direct în semifinale atunci când a apăsat Golden Buzz. Deși fragedă, Bianca dedică și câte opt ore pe zi dansului și nu are timp de joacă, la fel ca orice altă fetiță de vârsta ei. Copila a început să danseze la vârsta de trei ani și visează să ajungă o mare balerină, chiar dacă părinții ei au o situație materială modestă și fac eforturi supraomenești pentru a o susține.

A doua zi după finala Românii au talent 2018, Andra nu a uitat de cea căreia i-a acordat votul său de încredere și a felicitat-o pentru toată munca depusă. Mai mult, a mărturisit că i-ar acorda ei premiul. "Bianca, dacă aș avea un golden buzz și acum l-aș apăsa ca să primești premiul. Dincolo de povestea ta care ne-a impresionat pe toți, părinții tăi sunt niște modele, tu singură ne-ai ridicat pe toți, tu ne-ai emoționat până la lacrimi, este numai meritul tău că dansezi divin. Nimeni nu-ți poate lua asta vreodată. Să știi că ești o câștigătoare! Și aplauze pentru părinții tăi", a scris solista pe Facebook.

Mai multe