Culiță Sterp, botez de poveste pentru fiul său. Chef de chef la creștinarea micuțului Milan

22 octombrie 2021 22:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Joi, 21 septembrie, Culiţă Sterp şi iubita lui, Daniela Iliescu, şi-au botezat copilul. Micuţul Milan a fost creştinat într-o biserică din Haţeg, iar naşi au fost sora şi cumnatul lui Culiţă, Ileana şi Daniel Aloman. Petrecerea a fost una de pomină, cu şampanie, bucate alese şi cu o atmosferă de zile mari, asigurată de Tzanca Uraganu, Theo Rose și Bogdan de la Ploiești.

Milan a fost botezat în Biserica Sfântul Nicolae, din Haţeg, şi a fost foarte cuminte la slujbă, deşi părinţii şi naşii a avut mari emoţii. Naşa Ileana a fost prima din familia Sterp care a devenit mămică, după ce a născut o fetiţă în luna mai, iar la distanţă de o lună, Culiţă a devenit şi el tătic, aşa că diferenţa de vârstă dintre verişori este foarte mică.

Sora lui Culiţă a fost o prezenţă foarte elegantă, aceasta purtând o ţinută all black, cu sacou şi rochie, iar micuţul Milan s-a asortat perfect cu părinţii lui, toţi purtând ţinute în nuanţe olive. Culiţă şi juniorul au avut costume elegante, cu cravată, iar mămica Daniela, o rochie lunga până-n pământ cu crăpătură pe o parte şi un decolteu super sexy. Părul a fost coafat frumos, cu o coadă şi două şuviţe pe lateral, iar machiajul i-a pus în evidenţă trăsăturile frumoase.

Solistul a aruncat cu mii de euro

Petrecerea a avut loc într-un local rustic elegant din zona Hunedoarei, unde invitaţii au avut parte de un meniu sofisticat, cu multe bucate tradiţionale.

Nu au lipsit şampania şi jambonul, iar cei prezenţi le-au putut servi la discreţie. În plus, şi muzica a fost una pe măsură, atmosfera fiind asigurată de celebrul manelist Tzanca Uraganu, care a oferit dedicaţii pe bandă rulantă, iar tăticul şi naşul au aruncat cu bani. Au mai cântat Theo Rose şi Bogdan de la Ploieşti. După ce fiul său a venit pe lume, Culiţă, care a abandonat competiţia Survivor pentru a fi prezent la acest eveniment, s-a gândit la toate detaliile pentru botez şi a spus clar că el nu va cânta la petrecere. 

„Nu cânt la botez, sunt o grămadă care cântă, din breasla mea, prieteni de-ai mei. Or să fie o grămadă de cântăreţi, nu mai cânt şi eu. Şi asta, cu cântatul, se zice că poartă ghinion.

Bine, eu nu cred că poartă ghinion neapărat, dar mai bine nu. O să mă distrez, o să mă simt bine”, a spus Culiţă Sterp în emisiunea lui Teo Trandafir, de la Kanal D.

Mama lui Culiţă a fost şi ea prezentă, deşi iniţial Culiţă povestise că nu s-a hotărât dacă să vină sau nu, în condiţiile în care nu voia să se întâlnească acolo cu fostul soţ, tatăl lui Culiţă.

Mai multe