Cum a ajuns Adelina Pestriţiu iar în "echipa" Kanal D

14 iulie 2016 16:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

Plecată la finele lui 2015 de la kanal D, weekend-ul trecut Adelina Pestriţu s-a întors printre colegii postului deţinut de turci. De data aceasta, bruneta nu s-a aflat în postura de prezentatoare tv, ci de domnişoară de onoare la nunta la care Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu au fost naşi.

Adelina Pestriţu şi-a încheiat socotelile cu şefii de la Kanal d cărora le-a prezentat la finalul anului demisia ei, însă a rămas în relaţii foarte bune cu foştii ei colegi. Invitată la nunta Ancăi Ciota cu Phelippe, bruneta nu a putut să refuze să intre în horă, mai ales că era domnişoară de onoare. Îmbrăcată într-o rochie de culoare roz, semnată Ana Radu, fosta colegă de platou a naşului Mădălin Ionescu a strălucit alături de mireasă.

La nuntă, Adelina a dat ochii cu toţi colegii care i-au fost alături la debutul ei în tv. Bruneta a fost iniţial prezentatoarea emisiunii înregistrate "D-paparazzi" ca mai apoi să i se dea pe mână al doilea proiect, show-ul de noapte, în direc,t "Wowbiz". Adelina Pestriţu a înlocuit-o atuncipe Andreea Mantea, iar după căteva sezoane a preferat să se retragă din tv. Bruneta a lucrat şase ani la Kanal d, aşa că la nuntă a depănat amintiri frumoase cu foştii ei colegi.  

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au bucurat de revedere. Cei doi sunt căsătoriți de cinci ani şi au fost pentru prima dată în postura de nași. Anca şi Phelipe s-au căsătorit civil în mai, la Cinciş, într-un decor de vis.

Mai multe