Cum a ajuns Claudia Pavel la Hollywood! Este mexicancă într-un super film!

6 februarie 2018 16:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

O vedeți în fiecare seară, la concursul „Exatlon”, ( Kanal D), luptând pentru premiul de 100.000 de euro, însă Claudia Pavel sau Cream, cum e cunoscută în lumea muzicală, mai are o surpriză pentru fanii ei. Solista face parte din distribuția unui film de Hollywood, „The Sister Brothers”, a cărui premieră va avea loc în septembrie.

La începutul anului, Claudia Pavel (33 de ani) s-a „înrolat” la reality- showul „Exatlon”( Kanal D), în echipa „Faimoşilor”. Cu toate că este angrenată în acest proiect, solista cochetează și cu actoria, jucând recent într-un film de la  Hollywood, realizat în România. Legat de noua premieră, ”The Sister Brothers”, în care joacă alături de Joaquinn Phoenix, Rutgher Hauer şi de Jake Gyllenhaal,  apropiații ei ne-au spus: „Filmările au durat două zile şi două nopţi, anul trecut în România. Pentru că aveau o distribuţie foarte mare cu multă figuraţie, Claudia s-a potrivit foarte bine pentru un rol de mexicană. A mers la casting, a fost aleasă şi a filmat două zile şi două nopţi pentru acest rol. Ea a filmat mai mult cu Joaquin Pheonix şi s-a simţit foarte bine pe platourile de filmare”.

Claudia a mai făcut parte din distribuția peliculei „Terapie pentru crimă”. În ceea ce priveşte cariera muzicală, solista are în plan un nou album.

Și Emil Rengle a ajuns la Hollywood!, cu piesa „Click Click”

Şi coregraful de la „Românii au talent”, „Vocea României”, „Dansez pentru tine” sau „Uite cine dansează” a ajuns la Hollywood, însă datorită muzicii. Emil Rengle (27 de ani) a cunoscut un mare succes, piesa lui, „Click Click”, fiind aleasă pentru coloana sonoră a filmului „Mom and Dad”, cu Nicolas Cage, Selma Blair şi Lance Henricksen în rolurile principale. Pelicula a avut premiera pe 19 ianuarie.

Mai multe