Cum a ajuns Kamara să creadă într-un Moș Crăciun negru. Ce a declarat artistul

26 decembrie 2023 8:28   Vedete românești

Kamara Ghedi, un artist de 47 de ani foarte cunoscut publicului român, a dezvăluit pentru canal33.ro marele său secret: a crezut în Moș Crăciun până la cinci ani.

„Am o relație interesantă cu Moș Crăciun! Eu prima oară l-am văzut pe Moș Crăciun negru, pentru că l-am văzut pe tata îmbrăcat în Moș Crăciun și am exclamat: < Aaa, e tata! >”, a declarat Kamara pentru canal33.ro.

El își amintește ca astăzi că cele întâmplate cu decenii bune în urmă a avut loc pe când doar cinci anișori.

„Nu aveam decât cinci ani! Dar în rest, relația cu Moș Crăciun e mai mult spirituală pentru că e o magie a sărbătorilor. Faptul că noi ne spunem această poveste nouă, mai întâi și întâi, ca s-o putem da mai departe, explicându-le că un Moș Crăciun există undeva în Laponia, iar cei care vin sunt ajutoarele lui, de fapt. Asta dacă ești prins asupra faptului împlinit! Dacă nu, poți spune că a venit chiar Moș Crăciun. L-ai văzut? Nu? El e! E o magie a sărbătorilor și e bine s-o păstrăm fiindcă are hazul ei, frumusețea ei pentru cei mici. Și de ce să le răpești celor mici bucuria de a primi cadouri, de a avea bradul împodobit lângă ei. E o plăcere a copilăriei pe care eu am avut-o când am fost mic, până la cinci ani! După care când am aflat…”, a precizat cu umorul său aparte același Kamara.

Citește continuarea pe canal33.ro. 

Mai multe