Cum a ajutat-o Andreea Marin pe Anca Sînă Serea să se lanseze în televiziune

27 martie 2017 21:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mulți o știu de la rubrica de știri sportive de la Prima Tv, iar alții o știu pentru statutul ei de „mamă-eroină”. Puțini își amintesc, totuși, cum s-a lansat Anca Sînă Serea în televiziune.

Pare că a apărut din neant pe micile ecrane ale telespectatorilor, însă nu a fost chiar așa. Anca Serea a obținut primul rol important în televiziune pe vremea când era mai tânără. Cea care a observat-o și a propulsat-o în carieră a fost însăși Andreea Marin.

„Am ales un înger al surprizelor. O fată care era mămică pe atunci”, a spus Andreea, la „Uite cine dansează”, când juriza dansul Ancăi cu partenerul ei. La 20 de ani, a fost aleasă pentru a juca rolul unuia dintre îngerași în cadrul rubricii „Îngerii surprizelor” al emisiunii „Surprize, surprize!”.

A revenit în cursă la „Uite cine dansează!”

Deși a avut probleme la unul din genunchi, Anca Sînă Serea a revenit în cursa „Uite cine dansează”, luni, 27 martie. Au fost necesare câteva zile de repaos, la sfatul medicilor, însă vedeta nu s-a putut abține să revină la antrenamente.

Anca a spus povestea tristă a decesului primului ei soț. „Atunci când am fost răpusă la pământ, l-am pierdut pe soțul meu, pe tatăl copiilor. Am primit vestea că nu mai are mult de trăit și a trebuit să înfruntăm adevărul. Eram amândoi tineri, nimeni nu te pregătește pentru o astfel de pierdere”, a povestit ea.

Vedeta și partenerul ei, Nicolai, au dansat în pași de dans contemporan și au primit un total de 27 de puncte din partea juraților. 

Mai multe