Cum a apărut Irina Rimes pe scenă, la 11 zile de la operația complicată suferită

11 ianuarie 2020 21:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Irina Rimes s-a întors pe scenă după ce a scăpat de problema de sănătate care i-a pus viața în pericol chiar în seara Anului Nou, cântăreața suferind atunci o hemoragie internă care a dus-o direct la operație.

Irina Rimes a început anul 2020 pe patul de spital, având o problemă urgentă de sănătate, care nu mai putea fi amânată, chiar în seara de Revelion. Cântăreața a fost operată și, deși nu a dorit să ofere prea multe detalii publicului larg în legătură cu afecțiunea suferită, aceasta a dat de înțeles că problema a fost una de natură ginecologică, artista făcând și hemoragie internă.

Irina Rimes, din nou pe scenă după 11 zile de la operație

Se pare însă că greul a trecut, iar recuperarea a fost una rapidă pentru Irina, care la doar 11 zile de la incident s-a reîntors pe scenă, unde a dat dovadă de aceeași energie ca de fiecare dată. În ciuda problemelor de sănătate cu care s-a confruntat, cântăreața a susținut chiar și de pe patul de spital că regretul său cel mai mare din acea seară a fost faptul că nu a putut ajunge la concertul planificat chiar în seara de Anul Nou. 

Artista s-a întors însă rapid pe scenă, susținând un concert în Berăria H. Irina a apărut în fața publicului zâmbitoare, purtând o ținută mai lejeră, puțin diferită față de cele cu care i-a obișnuit pe admiratorii săi în cadrul competiției „Vocea României”, unde a obținut recent scaunul de membru al juriului.

Acest concert a reprezentat primul pe anul 2020 susținut de cântăreață, urmând în schimb multe altele, cântăreața având o agendă încărcată. Totuși, Irina ar trebui să ia în considerare și o perioadă de repaos între concerte, pentru a se odihni și a evita să își pună sănătatea în pericol. Într-un comunicat emis de casa de discuri de care aparține, reprezentanții Irinei anunțau că problema sa de sănătate a apărut și în urma unei oboseli acumulate. 

Cine sunt medicii care au salvat-o pe Irina Rimes

În același timp, medicii care i-au salvat viața și cărora le-a mulțumit și personal, dar și pe Internet, sunt renumiți în secția de obstetrică-ginecologie. Alexandru Filipescu este conferențiar universitar și medic primar obstetrică-ginecologie, școlit în țară și în străinătate. Acesta lucrează la Spitalul Elias încă din 2004, în timp ce Raluca-Cornelia Uzum este cercetător științific și medic primar obstetrică-ginecologie. Cei doi au făcut parte din echipa salvatoare care i-a dat Irinei Rimes șansa de a lăsa în urmă greutățile lui 2019 și de a privi cu optimism spre 2020.

Mai multe