Cum a arătat rochia de 1.000 de euro a Oanei Roman, purtată la aniversarea căsniciei! Vedeta și fiica ei, ca două surori

15 iunie 2018 23:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Roman sărbătorește astăzi, 15 iunie, patru ani de cănicie alături de partenerul ei de viață, Marius Elisei. Vedeta a dorit ca această zi să fie una memorabilă și a organizat o petrecere fastuoasă la un restaurant din București, unde au fost așteptați în jur de 150 de invitați. Pentru a-și aminti cu plăcere de aceste momente emoționante, prezentatoarea TV a pregătit din timp detaliile organizatorice.

Oana a anunțat încă de acum câteva zile pe rețelele de socializare detalii despre evenimentul care a avut loc astăzi și care a marcat patru ani de mariaj pe care prezentatoarea TV i-a împlinit alături de Marius Elisei. Vedeta s-a pregătit pe măsură și nu a lăsat niciun detaliu să-i scape, atât în ceea ce privește locația unde a organizat petrecerea, cât și referitor la imaginea pe care a afișat-o în această zi atât de specială pentru ea, pentru soțul ei și pentru cei apropiați lor. Evenimentul a fost organizat în așa fel încât s-ar putea crede că cei doi au dorit să retrăiască momentele de la nunta inițială, care a avut loc în 2014. 

Vedeta TV și-a pregătit din timp materialul din care urma să-i fie făcută rochia, care a costat în jur de 1.000 de euro și care a făcut-o să arate din nou ca o adevărată mireasă. Singura diferență ar putea fi culoarea aleasă, rochia având o nuanță crem, iar rochiile obișnuite de mireasă sunt, de regulă, albe. Oana a publicat pe Instagram, înainte ca petrecerea să aibă loc, o poză în care le arăta o urmăritorilor săi, o mică parte din rochia mult-visată. Prezentatoarea a mărturisit că la nunta propriu-zisă nu a avut ținuta pe care și-o dorise, iar acum a avut ocazia să-și îndeplinească acea dorință. De asemenea, vedeta i-a pregătit și fetiței ei, Isabela, aceeași rochiță, în miniatură, cele două asortându-se perfect.

Oana a petrecut timp și la salonul de înfrumusețare, înainte ca evenimentul să se desfășoare, pentru a se asigura că arată impecabil în această zi de sărbătoare. Vedeta nu a uitat nici de Marius, făcându-i acestuia o declarație de dragoste, înainte de petrecere, pe care a împărtășit-o cu toți prietenii ei virtuali de pe Facebook. 

Mai multe