Cum a arătat tortul-surpriză al fiicei Biancăi Drăgușanu

8 mai 2017 21:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Bănică şi Bianca Drăguşanu s-au întrecut, duminică, în rochii, în invitaţi şi în meniuri, la petrecerile de botez ale copiilor lor. N-au lipsit de pe mese aperitivele delicioase şi fripturile, dar nici tradiţionalul tort, ca de basm.

Bianca Drăguşanu (35 de ani) şi Andreea Bănică (38 de ani) au deschis sezonul botezurilor, în weekendul care tocmai s-a încheiat. Cele două vedete au încins zona Herăstrău cu petrecerile pe care le-au organizat în cinstea creştinării copiilor lor: Sofia Natalia, respectiv, Noah Andrei, ambii în vârstă de şase luni. După ceremonia de la biserică, Bianca a ales să-şi invite familia şi prietenii la restaurantul Acqua, unde s-au delectat cu un meniu destul de pretenţios, iar Andreea, la Clubul Diplomaţilor, local pe care prietenii şi colegii săi de scenă l-au transformat în sală de spectacole. Andreea Bălan, Jorge sau Valentina Pelinel s-au numărat printre cei prezenţi, iar Smiley a fost invitatul special, pe ale cărui piese domnii şi-au invitat doamnele la dans şi nu le-au mai lăsat până la finalul programului artistic. Au râs, s-au distrat şi au cântat la unison  melodii celebre precum ”Domnişoară, domnişoară” sau ”Îndrăgostit, deşi n-am vrut”, apoi ştafeta a fost preluată de Andreea, care a dansat desculţă, şi a cântat cu Pepe piese din repertoriul Romicăi Puceanu. 

Ambele petreceri s-au terminat în zorii zilei de luni, iar finalul a fost marcat de prăjitura festivă. Torturile de botez au fost speciale, ca pentru o nuntă! Cel al micuţei Biancăi Drăguşanu a avut opt etaje, din marţipan, fiind extrem de elegant. Mesenii s-au îngrămădit să pozeze uriaşa prăjitură, susţinând că aşa tort imens n-au mai văzut. Bianca şi fiica ei au fost îmbrăcate la biserică aproape identic, în rochiţe roz din dantelă, iar la petrecere au ajuns în alte ţinute tot roz, la fel de elegante. 

Petrecere de lux la botezul fiului Andreei Bănică

Și botezul fiului Andreei Bănică a stat sub semnul eleganței, mai ales că invitatele, în frunte cu nașa Sanda Mihai, și-au etalat ținute rafinate și de bun gust. Au atras atenția, la petrecere, mămica Andreea Bănică, la un moment dat solista preferând să danseze desculță, George și soția lui super sexy, Anca Serea și copiii ei, dar și Valentina Pelinel, care a purtat o salopetă elegantă.

Celebrii părinţi au comandat pentru invitaţi câteva torturi din ciocolată pe care le-au garnisit cu trandafiraşi albi şi roz. Mulți se întreabă ce caută iubita lui Borcea la botezul micuțului Noah, însă punctul de legătură dintre ea și solista Andreea Bănică este nimeni altul decât Sanda Mihai. Pe 1 mai, aceasta l-a nășit și pe Milan Cristian, fiul Valentinei cu Cristi Borcea. 

Mai multe