Cum a aşteptat-o Ilie Năstase pe Brigitte după scandalul cu amanta

28 noiembrie 2016 9:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

O surpriză de proporţii a aşteptat-o pe Brigitte acasă după o săptămână petrecută în Turcia, la una dintre cele mai renumite clinici de detoxifiere. Soţia lui Ilie Năstase a ajuns sâmbătă seară în ţară şi începe să-şi revină după tăvălugul mediatic din ultimele săptămâni în care a demascat aventura fostului tenismen şi şi-a confruntat rivala.

Lucrurile încep să reintre pe făgaşul normal în viaţa Brigittei Năstase şi a soţului său. După scandalul cu amanta, bruneta a preferat să plece o săptămână din ţară pentru a se linişti şi a ales o clinică de detoxifiere din Bodrum. A băut doar sucuri din fructe şi legume, iar sâmbătă seara s-a întors mai optimistă şi mai odihnită. Acasă, soţul nu a aşteptat-o cu vreo poşetă scumpă, aşa cum o făcea după fiecare aventură extraconjugală, ci cu un superb exemplar samoyed, un căţel de talie medie, cu blana albă, prietenos peste măsură. Brigitte l-a îndrăgit imediat, mai ales că îl aştepta de astă vară. Încântată, bruneta s-a fotografiat cu patrupedul în braţe şi a dat detalii despre noul ei animal de companie. 

"Un nou mebru în familie. Este samoyed winter queen, este băieţel, are două luni şi îl aşteptăm din iulie, deci cred că o să-l răsfăţăm. Poate la vară, când vin în Timişoara, îi scoatem la alergat", a scris Brigitte pe Facebook în câteva comentarii lăsate apropiaţilor. 

Brigitte Năstase a fost în centrul atenţiei săptămâna trecută după ce a filmat confruntarea dintre ea şi amanta lui Ilire Năstase şi a povestit detalii din mariajul ei.  

Mai multe