Cum a cerut-o Ghenu de nevastă pe Lora? De ce nu poartă ea inelul de logodnă

25 octombrie 2016 15:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Lora şi Ionuţ Ghenu au sfidat pe toată lumea şi în ciuda valului de reacţii pe care le-au stârnit cu relaţia lor, cei doi au dat curs sentimentelor şi formează un cuplu mai stabil ca niciodată. Că aşa stau lucrurile o demonstrează şi gestul făcut de tour-managerul artistei care a cerut-o recent în căsătorie şi i-a oferit un preţios inel de logodnă. Cu toate că cerinţele pentru nuntă au fost îndeplinite, iar între cei doi e dragoste mare, Lora şi Ionuţ Ghenu nu se grăbesc la altar.

Acuzată mult timp că i-a furat iubitul Doiniţei Oancea, Lora a încercat să nu pună prea mult la suflet comentariile răutăcioase şi după o perioadă în care s-a ascuns de ochii lumii, ea a confirmat că se iubeşte cu impresarul ei, ceea ce toată lumea ştia deja de luni bune. Divorţată de comediantul Dan Badea, artista a început o relaţie cu Ionuţ Ghenu, iar lucrurile între ei au mers atât de bine, încât acum, la doi ani de la tot scandal se gândesc la nuntă. "M-a cerut în căsătorie într-un loc superb. Pe Dunăre. Ne aflam pe un iaht , între România şi Serbia, şi la un moment dat am ajuns într-o peşteră. Un loc foarte frumos, m-a surprins. Cadrul a fost ales cum trebuie, el fiind pe jumătate sârb, iar eu am crescut lângă Dunăre, la Galaţi. Inelul este la gâtul lui Ghenu. Trebuie să-l mai micşoreze deoarece nu-mi vine", a povestit Lora la Antena 1.

Întrebată când va fi nunta, artista a spus că din cauza programului aglomerat nu au reuşit să stabilească aceste detalii, aşa cum nu are timp nici pentru a deveni mămică. "Dacă ar putea să-l aducă barza (n.r. pe copil) ar fi perfect. Mi-e teamă de acest lucru. Mă sperie un pic ideea. Dacă nu o să fiu o mamă bună. Colegele îmi spun că el va fi cel mai bun organizator al timpului meu şi că îmi voi face programul după el. Nu ştiu ce să zic", a completat Lora.     

Mai multe