Cum a convins-o Ilie Năstase pe Ioana să renunțe la divorț: "Mi-a zis un lucru la care nimeni nu ar fi rezistat"

18 iunie 2020 20:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

El la al cincilea mariaj, ea la al doilea. Ilie Năstase a reuşit să o convingă pe Ioana să renunţe la divorţ fix în faţa tribunalului. I-a spus că îşi doreşte să o facă mireasa lui, iar ea a acceptat, cu nişte condiţii. S-au cununat religios pe 6 iunie, însă vor să facă o ceremonie şi în Turcia, pe o barcă. Acesta e visul doamnei Năstase.

Pe 6 iunie, îmbrăcată în rochie de mireasă, Ioana Năstase dădea vestea cea mare pe pagina ei de Facebook. Nimeni nu credea că se mai căsătoreşte religios cu Ilie Năstase după ce senzuala brunetă anunţase divorţul şi, culmea, ajunsese cu actele în mână la Judecătoria din Constanţa, oraş în care ambii domiciliază. Iată că, deşi are 74 de ani, Nasty cel rebel mai are putere de convingere. 

Ioana scrie o carte despre viaţa ei

Astfel, fostul numărul 1 în tenis a întors-o pe Ioana din drumul ei spre tribunal, ba, mai mult, a invitat-o la altar: "El a fost cu ideea să ne căsătorim şi să facem nuntă. Nu o să dau prea mult din casă, pentru că eu îmi doresc să scriu o carte. Însă în ziua în care eu pregătisem actele de divorţ, căci eram căsătoriţi doar civil, iar eu urma să înaintez actele şi sunasem deja avocata, mi-a zis un lucru la care nimeni nu ar fi rezistat, chiar mi-au dat lacrimile. Acest lucru se întâmpla în urmă cu vreo trei săptămâni şi m-a impresionat profund. Are legătură cu viaţa mea dinainte, deoarece pentru a divorţa de primul meu soţ, tatăl fiului meu, a trebuit să fac multe sacrificii ca să-l conving să-mi ofere libertatea. Ilie ştia că eu voi depune actele de divorţ şi, în următoarea jumătate de oră, mi-a spus aşa: „Îţi ofer acest divorţ, şi nu la Judecătorie, cum voiam iniţial, la notar de data asta, doar că îţi cer ceva în schimb, vreau să îmi îndeplineşti o dorinţă, vreau să te fac cât mai repede mireasă“. Atunci am început să plâng", a povestit Ioana în exclusivitate pentru cel mai recent număr al revistei OK! Magazine.

Bruneta care a mai fost căsătorită 20 de ani înainte, dar nu îmbrăcase rochia de mireasă, a  pus nişte condiţii înainte  să spună "DA". Cu siguranţă una dintre acestea a fost să renunţe la violenţa verbală. "Nu vreau decât să fie calm şi chiar e, acum e ca un îngeraş", a mai spus ea pentru aceeaşi publicaţie.

Acum, după nuntă, Ioana plănuieşte o lună de miere de neuitat. A ales Turcia, ţara de care o leagă multe amintiri frumoase. "Cum dau drumul la zboruri, în Turcia cu noi. Vrem să mai facem o ceremonie acolo, pe un vapor, aşa cum am visat, pentru că eu mi-am luat încă o rochie de mireasă. Dar va fi tot ceva intim, între prieteni", a mărturisit doamna Năstase.

Ilie Năstase a fost extrem de sincer: "Celelalte căsnicii au avut un început şi un sfârşit, aceasta are doar început. Lucrurile astea, cum au fost divorţurile, se întâmplă şi nu pot să dau vina pe nimeni. Toate au fost frumoase la timpul lor. Îmi spunea, cineva, în glumă: «Năstase, vezi că ai o vârstă, nu mai ai timp nici să divorţezi». E frumos ca în ultima perioadă a vieţii tale să rămâi cu cine îţi place. O iubesc pe Ioana şi asta contează foarte mult. Eu, când sunt cu ea, mă simt altă persoană, iar când nu e acolo îmi lipseşte şi asta e foarte important. Am o poză care îmi place mie foarte mult şi am scris pe ea: «Pentru ultima soţie din viaţa mea şi cea mai iubită».

Mai multe