Cum a cucerit-o soțul pe Alina Pușcaș: «Foarte repede m-a vrăjit»

6 ianuarie 2018 20:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Alina Pușcaș a povestit despre căsnicia pe care o are cu soțul ei, Mihai Stoenescu. Prezentatoarea tv a declarat că a fost cucerită ușor de bărbatul pe care l-a ales să-i fie soț, dar și că i-a fost alături la nașterea copiilor lor.

Alina Pușcaș a fost prezentă la o emisiune Antena Stars și a povestit despre cele mai frumoase clipe din căsnicia alături de Mihai, dar și cum a reușit să o cucerească. 

„Noi așa am debutat în relația noastră. El îmi povestea despre lucruri din fizica nucleară. Eu eram total pe lângă. Pe mine m-a fascinat chestia asta, nu am reţinut nimic la acel moment. Dar mi s-a părut foarte frumoasă ideea, povestea cu o pasiune ademenitoare. Foarte repede m-a vrăjit. Între noi există o diferenţă de 10 ani. Soțul meu a asistat la nașterea copiilor noștri”, a povestit Alina Puşcaş la Antena Stars.

Alina Pușcaș a petrecut revelionul în Brașov, dar a fost lovită pe pârtie de o femeie. Prezentatoarea tv a publicat o fotografie pe Instagram în care le-a arătat prietenilor virtuali vânătaia pe care i-a lăsat-o femeia. Alina Pușcaș a fost indignată de faptul că nu și-a cerut scuze și a fugit imediat de lângă ea. În cadrul aceleiași emisiuni tv, Alina Pușcaș a anunțat că va juca într-un serial tv care va fi difuzat în curând. 

Mai multe