Cum a dat jos What's Up peste 25 de kg. Cu trucul lui poate slăbi oricine!

29 decembrie 2017 12:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

Este de nerecunoscut după ce a slăbit spectaculos în ultimul an. Marius Ivancea, cunoscut sub numele de scenă What's Up", a reuşit ceea ce unii credeau că este imposibil. Artistul a dat jos într-un an peste 25 de kilograme, fără să facă sport, ci doar cu mai multă disciplină alimentară. Cântăreţul a povestit că nu a mai mâncat noaptea târziu, a renunţat la fast-food şi şi-a temperat senzaţia de foame cu mere.

What’s Up are motive suficiente să sărbătoarească. În luna ianuarie, adică pestru numai câteva zile, artistul va aniversa un an de când şi-a propus să nu mai mănânce haoitic, iar rezultatele sunt uimitoare. Cântăreţul a slabit spectaculos peste 25 de kilograme cu dietă. Sport nu a făcut deloc. Invitat la emisiunea lui Mihai Morar alături de alţi artişti, Marius Ivancea a povestit că a ajuns de la 104 kilograme, la 78 de kilograme, dar totul s-a întâmplat treptat, nu dintr-o dată.  

“Măncam noaptea şi câte două şaorma. Fast food-ul te face sa ajungi la 104 kilograme. Practic mănânc orice fără carbohidraţi. Combin piept de pui cu salată, inclusiv carne de porc fără grăsime cu salată. Când vreau carbohidraţi, nu-i amestec cu proteinele. Dacă vreau cartofi, îi mănânc cu salată. Când mi-e foame mă salvează merele. Aşa am slăbit, cu mere!  Nu am ajuns la sală”, a povestit What’s Up la "Răi da' buni".

Mai multe