Cum a decurs prima întâlnire dintre fiica lui Salam şi mama vitregă

2 septembrie 2014 20:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cinci ani a plâns-o Florin Salam pe Fănica, fosta soţie care s-a stins după o luptă grea cu boala. Deşi manelistul s-a afişat după moartea nevestei cu o mulţime de domnişoare niciodată nu a spus că se va mai însura până la Roxana Dobre, manechinul cu care se iubeşte de aproape două luni. La ziua fiicei lui, Betty, cântăreţul a profitat de ocazie şi a prezentat-o public pe cea care susţine că în curând o va duce la altar.

A integrat-o în familie şi se pregăteşte să o facă mireasă. Florin Salam are gânduri serioase cu Roxana Dobre, la braţul căreia s-a afişat la aniversarea de 14 ani a fetei lui. Le-a făcut cunoştinţă copiilor cu ea, iar aceştia au îndrăgit-o pe loc.

"Ne-a povestit că a cunoscut pe cineva, iar eu am vrut să ştiu imediat despre cine este vorba. I-am cerut să mi-o prezinte. Roxana este ok. Ne-am înţeles foarte bine. Nu locuieşte deocamdată cu noi", a spus Betty la emisiunea "La Măruţă" de la Pro Tv, lăsând să se înţeleagă că nu are nimic împotrivă ca tatăl ei să-şi refacă viaţa alături de focoasa brunetă care a fost în trecut protagonista unor şedinţe foto incendiare în revistele dedicate bărbaţilor. 

Mai multe