Cum a descoperit fata lui Marius Țeicu boala care a doborât-o

2 august 2017 12:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

Miercuri, 2 august, fiica lui Marius Țeicu, Patricia, a murit. Femeia în vârstă de 41 de ani a dus o luptă cruntă cu leucemia. Când credea că a scăpat, după doi ani de bătălii intense, corpul i-a cedat.

În luna martie a acestui an, Patricia era fericită. Avea cele mai bune motive pentru a zâmbi: declara că a renăscut, că a scăpat de suferință și că este gata să îmbrățișeze din nou viața. 

Modul în care a descoperit boala este unul cu adevărat bizar. Niște pete asemănătoare unei alergii nu au alarmat-o prea tare pe fata cunoscutului compozitor. La două-trei luni a luat atitudine, de vreme ce bubițele nu-i dispăreau. "În 2015, mi-au apărut niște bubițe și am crezut că sunt pe fond nervos, că mă agit, pun pasiune în tot ce muncesc. Eu nu am avut nicio boală a copilăriei, nu răceam, nu am avut nimic, nu mă duceam la doctor. Și am crezut că totul e pe fond nervos, am stat vreo trei luni și apoi am fost la doctor. Am mers la dermatologie și acolo au descoperit că am tuberculoză. Nu aveam niciun simptom. Și-au pus întrebări: de ce tuberculoză?, că însemna că imunitatea e la pământ. Am făcut analize și am fost descoperită cu un retrovirus, HTLV. Eu am avut un tip de leucemie foarte nou. La noi nu prea există", a mai spus Patricia la emisiunea "La Măruță", în luna martie.

Mai multe