Cum a eclipsat-o Luis Lazarus pe iubita lui sexy

13 martie 2017 13:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

Luis Lazarus a reuşit imposibilul la ziua lui! Omul de televiziune i-a luat faţa iubitei sale sexy, Andreea, care deşi a purtat o rochie cu vedere la decolteul generos, nu a strălucit, la propriu, la fel de mult ca sărbătoritul. "Justiţiarul" a fost îmbrăcat din cap până în picioare în auriu, de parcă cineva i-a tunat o adevărată armură preţioasă.

Luiz Lazarus a dat chef mare la împlinirea a 50 de ani şi şi-a chemat prietenii la un centru de evenimente din Crângaşi. Omul de televiziune nu avea cum să treacă neobservat cu ţinuta pe care a îmbrăcat-o reuşind pentru prima dată în şapte ani de când se iubeşte cu Andreea să o eclipseze total. Justiţiarul a ales pantaloni şi sacou într-o nuanţă de auriu şi a purtat pantofi la fel de strălucitori. Iubita lui sexy a îmbrăcat şi ea o rochie transperanetă din dantelă neagră, cu broderie aurie ca să se asorteze cu vedeta tv.

Deşi a avut un decolteu ameţitor, iar prin rochie i s-a ghicit picioarele lungi, Andreea nu a atras atât de mult atenţia asupra ei ca omul de televiziune pe care se pare că l-au îmbrăcat nişte designeri americani pentru această ocazie specială.

Atmosfera la petrecerea lui Luis Lazarus a fost întreţinută de Keo şi Misty, Cezar Ouatu şi interpretul de muzică populară Florin Grigore, care au ridicat invitaţii de la mese.   

Mai multe