Cum a făcut sex Nilă cu o blondă în timp ce Crudu îl aştepta acasă

16 septembrie 2014 12:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihai Costea i-a fost infidel Danielei Crudu, iar asta a dus la despărţirea celor doi după o relaţie de patru ani.

Legătura dintre ei era pe ducă de multă vreme, susţine Daniela (25 de ani), care a povestit în emisiunea lui Capatos de luni că Mihai, poreclit Nilă, era plecat cinci zile din şapte la Vâlcea, acasă la părinţii lui. "El nu prea avea antrenamente şi pleca. I-am spus să mai stea şi cu mine, dar mi-a reproşat că nu pot să-i comand eu să nu se ducă la ai lui", a relatat Crudu, mâhnită la acea vreme că el o ignora şi nu voia să o ia nicăieri cu el. "Îl încurcam", a conchis ea.

Eliberat de "presiunea" relaţiei cu Daniela Crudu, Mihai Costea (26 de ani) şi-a văzut liniştit de viaţă. Gurile rele spun că s-a întâlnit cu diverse femei, iar una dintre ele a acceptat să vorbească. E vorba de Denisa Botcari, blonda care a avut o relaţie scurtă şi cu Adrian Cristea.

"Ne-am întâlnit în club şi am făcut schimb de priviri. Eu nici nu ştiam cine e Costea, numele lui nu-mi spunea nimic. Mi-a zis o prietenă că îmi cere numărul de telefon şi i-am zis să i-l dea. Am început să vorbim, mi-a zis să ne întâlnim. I-am spus că eu nu sunt pasăre de noapte, că dacă vrea, ne întâlnim a doua zi. Şi ne-am întâlnit. El s-a ocupat de tot. Am luat o maşină spre Vâlcea, acolo el m-a preluat şi ne-am cazat la un hotel", a povestit Denisa Botcari la Antena Stars.

"A fost o noapte ok. Dar acum nu mai e ok, pentru că m-am trezit într-un trio care nu-mi place. Pe mine nu m-a interesat o relaţie cu el, am ieşit doar pentru că am vrut să-l cunosc. El mi-a zis că e singur", a precizat blonda.

Mai multe