Cum a fost bătută Doiniţa Oancea pe stradă, ziua în amiaza mare

20 martie 2016 13:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Actriţa Doiniţa Oancea a fost agresată fizic, chiar pe stradă. Bruneta a povestit că a fost atacată de doi indivizi, ziua în amiaza mare, care au bătut-o şi nimeni nu a sărit să o ajute. După această întâmplare nefericită, vedeta şi-a propus să meargă la sala luptătorului Cristi Mitrea pentru a învăţa metode de a se apăra.

Doiniţa Oancea (31 de ani) a mărturisit că a păţit-o rău de tot pe stradă. Actriţa a aniticipat intenţia unor indivizi care ar fi vrut să pună mâna pe ea şi s-a pregătit să riposteze. "Am simţit că vor să mă pipăie şi mi-am mutat geanta pe mâna cealaltă. I-am dat o palmă unuia dintre ei. Practic, mi-am rupt unghiile în carnea lui şi am trecut mai departe. În timp ce mergeam, el a venit din spate şi mi-a dat un pumn în ureche, cred. Am căzut şi am rămas lată, chiar acolo. Deşi, oamenii treceau pe lângă mine, nimeni nu m-a ajutat. Se întâmpla când aveam 21 de ani. Eram în zona Spitalului Colentina", a povestit actriţa la "Star Chef".

Doiniţa Oancea a spus că după această întâmplare şi-a propus să ajungă la Cristi Mitrea pentru a învăţa cum să se apere în cazul în care cineva ar mai îndrăzni să se atingă de ea.    

Mai multe