Cum a fost la nunta Denisei de la Bambi cu Mircea Brânzei. Sora miresei a dat din casă: «Am prins buchetul»

28 iunie 2021 17:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Raluca Tănase (35 de ani) a prins buchetul la nunta surorii sale Denisa cu omul de afaceri Mircea Brânzei. Nunta a fost sărbătorită într-un cadru de poveste, la mijlocul lunii iunie, pe Coasta de Azur.

Evenimentul a avut loc într-un hotel-castel de cinci stele, de lângă Nisa. Recent întoarsă în țară, Raluca speră să-și găsească și ea dragostea și să aibă parte de o nuntă de lux, la fel ca sora sa.

“A fost superb. A fost un eveniment discret, în familie, așa cum și-a dorit ea. M-am abținut cu greu să nu plâng. Am prins buchetul, mi-am și scris numele pe talpă. Mi-aș dori să mă mărit și eu în Italia, pe coasta Amalfi. A avut un preot român care a oficiat ceremonia. Mai emoționat a fost cumnatul meu, Mircea, n-am văzut bărbat așa emoționat în viața mea. La masă s-au servit delicatese: pui, fructe de mare pregătite de cei de la restaurantul de acolo”, a declarat Raluca Tănase, la “Teo Show”.

Denisa Tănase de la Bambi și-a organizat propria nuntă, în mare secret, într-o locație de vis de pe Riviera Franceză, Chateau de la Chevre d’Or, un hotel-castel de cinci stele, situat în inima satului Eze.

Nunta s-a desfășurat în aer liber, într-un cadru idilic. Cei doi miri și-au rostit jurămintele în fața preotului chiar într-una dintre grădinile hotelului, care oferă o vedere spectaculoasă spre Saint-Jean-Cap-Ferrat. Nașii cuplului au fost Cristian Onețiu și soția sa, Florina.

Citește și:

Denisa Tănase și Mircea Brânzei, nuntă de lux într-un castel de pe Riviera Franceză! Cum arată rochia de mireasă

Mai multe