Cum a fost salvată dintr-o baltă de sânge cântăreaţa tâlhărită din Iaşi

2 decembrie 2014 18:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Florina Dăscălescu, cunoscută sub numele de scenă Flow Reena, are chipul desfigurat şi abia vorbeşte după ce a fost tâlhărită pe o alee din Iaşi. Tânăra cântăreaţă plecase la farmacie să-i cumpere iubitului ei câteva pastile. Nu a mai ajuns întreagă acasă, ci cu dublă fractură de mandibulă şi fractură craniană.

Florina Dăscălescu şi-a anulat toate evenimentele pe care le avea pentru luna decembrie. Cântăreaţa este transfigurată, iar şase săptămâni medicii i-au recomandat să poarte dispozitive speciale pentru refacerea mandibulei. Solista vorbeşte cu greu şi este încă traumatizată de ceea ce a păţit. Ea a povestit la emisiunea "La Măruţă" că zăcea într-o baltă de sânge, când un trecător a văzut-o şi i-a alertat pe apropiaţii fetei. "M-a ridicat cineva de jos, eu eram plină de sânge şi nu ştiam ce mi s-a întâmplat", a spus Florina.

"Am fost de-a dreptul şocat. Am văzut numărul de telefon al Florinei, dar vorbeam cu o altă persoană. Pe fundal, am recunoascut-o pe ea. Plângea şi se văita. M-am speriat. Am coborât imediat să văd ce s-a întâmplat. În momentul atacului, ea purta o căciulă groasă pe cap. Mă întreb oare ce s-ar fi întâmplat dacă în cădere fesul nu ar fi atenuat impactul cu solul", a povestit Alexandru, prietenul tinerei. Pentru el ieşise cântăreaţa din casă pentru a merge la farmacie. Pe lâgă loviturile primite şi traumatismele suferite, solista a rămas fără acte şi cardul de credit pe care le ţinea în portofelulu care i-a fost sustras.     

Mai multe