Cum a fost văzută ultima oară Stela Popescu. ”M-a luat de mână și mi-a zis să o ajut”

24 noiembrie 2017 9:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Regizorul Dan Puican, primul soț al regretatei artiste, a fost printre primii care a ajuns aseară în casa Stelei Popescu.

”Nu știu să fi avut probleme de sănătate, în afară de picioare. A observat și Arsinel și mi-a spus să îi zic Stelei să facă un tratament. În rest, nu se plângea. Era sănătoasă tun, dar muncea enorm. I-am spus să o lase mai ușor. Ea muncea enorm pentru vârsta ei (...)”, a declarat Dan Puican în cadrul emisiunii Wowbiz. Soția acestuia a fost însă ultima persoană care a văzut-o pe Stela Popescu. "Ieri (n.r. miercuri), în jurul orei 2 fără un sfert, dânsa a venit cu taxiul acasă, a deschis ușa, ne-am salutat și am observat că îi era greu să iasă din taxi. Nu avea o mobilitate și un echilibru. Am zis să o ajut, era și cu 2 pachete. Dânsa nu accepta ajutor, rar de tot, dar, ca niciodată, ea m-a luat de mână și mi-a zis să o ajut. Făcea pașii mici, mergea încet și avea o paloare a feței. M-a pus pe gânduri. Nu știam dacă e vorba de o răceală, oboseală. Am întrebat-o cum se simte, mi-a zis că se simte bine, dar e cam obosită”, a povestit soția lui Dan Puican. 

Luna viitoare, Stela Popescu ar fi împlinit 82 de ani. Joi, însă, firul vieţii i s-a rupt, lăsând în sufletele românilor care au iubit-o durere, dar şi multe momente frumoase.

Mai multe