Cum a machiat-o fosta iubită a lui Cotimanis pe Anda Adam la festivalul de modă

26 aprilie 2018 18:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Florina Mărcuță se vindecă prin muncă după relaţia eşuată cu Bebe Cotimanis. Femeia, de profesie make-up artist, s-a aflat din nou în echipa de la Bucharest Fashion Week, şi a fardat vedetele și modelele la ediția de primăvară a evenimentului ce s-a desfășurat weekend-ul trecut, la Soiree Exclusive Venue.

Anda Adam (37 de ani) se numără printre vedetele pe care le-a fardat cunoscutul make-up artist Florina Mărcuța, care a coordonat și de această dată echipa Cotimanis Show, ce a lucrat la a 29-a ediție a Bucharest Fashion Week Spring Summer 2018. Cântăreața a urcat pe podiumul de modă pentru a-și etala costumele de baie pe care le comercializează pe Internet. În prezentarea sa de modă au defilat și celebrele topmodele Claudia Neghină și Ioana Francia.

Anda Adam a pus la bătaie bani și capital de imagine pentru a intra în afacerea cu costumele de baie, în urmă cu doi ani. Și s-a descurcat de minune. În ceea ce o privește pe Florina Mărcuță, aceasta își vede mai departe de viață, după ce în urmă cu aproape trei luni, logodnicul ei, actorul Constantin Cotimanis, a fost surprins în compania altei femei, respectiv actrița Iulia Dumitru, de la Teatrul “Carol Davilla” din Pitești. Pentru a uita de problemele sentimentale, Florina s-a refugiat în muncă.

Mai multe