Cum a petrecut Magda Catone de Sfânta Maria Mică

9 septembrie 2015 14:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Magda Catone (56 de ani) a dispărut o perioadă lungă din presa mondenă. Nu s-a afișat la evenimente oficiale și nici nu a mai apărut în seriale sau reclame. Fosta soție a regretatului Șerban Ionescu și-a petrecut timpul mai mult în casă, în ultima perioadă.

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Magda Catone la plimbare, marți (8 septembrie), de Sfânta Maria Mică. Artista a ieșit din blocul unde locuiește și s-a îndreptat spre mașină. S-a întors înapoi în casă pentru că uitase ceva, apoi a plecat spre destinație.

Magda Catone se descurcă greu în trafic

Actrița este o încurcă-lume în trafic. Merge cu maxim 30-40 de kilometri pe oră. Magda Catone se învârte pe aceleași străzi minute în șir, și chiar se dă jos mașină pentru a se putea orienta. Ajunsă după aproximativ 40 de minte în zona Vitan, vedeta și-a așteptat o prietenă, apoi au plecat împreună pentru a se relaxa la o terasă.

S-a întâlnit cu prietenele la o terasă

Din zona Vitan până în Ozana, Magda Catone a făcut o oră. În mașina actriței se poate observa o debandadă totală.  Portbagajul este plin ochi cu umbrele, geci și sacoșe de cumpărături.  Magda Catone a mers la o terasă din Capitală pentru a sărbători ziua de Sfântă Mărie. Mai multe doamne o așteptau pe actriță în parcare și au ajutat-o să descarce cadourile.

Magda Catone și Șerban Ionescu au fost căsătoriţi 29 de ani

Magda Catone și Șerban Ionescu s-au căsătorit în 1983. Au fost împreună 29 de ani, deși au existat zvonuri că relația lor nu a fost una întotdeauna fericită.  Magda l-a cunoscut pe celebrul actor la Teatrul de Stat, din Petroșani. S-au îndrăgostit iremediabil, au oficializat relația, iar rodul iubirii lor este Carol, care le calcă pe urme celor doi actori, urmând o facultate de teatru și film. Cu toate acestea, Șerban Ionescu și Magda Catone se pregăteau să divorțeze, chiar înainte ca actorul să moară. El suferea de screloză laterală amiotrifică, o boală care constă în pierderea progresivă a celulelor nervoase din creier și din măduva spinării. Șerban Ionescu a murit la 21 noiembrie 2012, după ce s-a luptat mai bine de un an cu această boală gravă, la vârsta de 62 de ani.

Mai multe