Cum a pozat Nicoleta Luciu prima oară în Playboy. ”A fost un eșec”

11 decembrie 2015 17:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cu șase apariții în Playboy, Nicoleta Luciu (35 de ani) pune pe jar imaginația bărbaților din 2000. Anii au trecut, Nicoleta a devenit soție, mamă, și-a pus silicoane, și-a scos silicoanele, dar un lucru a rămas la fel: fascinația pentru sânii ei voluptuoși. Deși este singura vedetă ale cărei poze nu au avut nevoie de retușuri, se pare că primul pictorial al Nicoletei în Playboy a fost un eșec.

Prima apariție în Playboy a Nicoletei a fost cu emoții. Fostul director editorial al revistei a povestit că Luciu a venit la negocieri însoțită de iubitul ei din perioada respectivă, Dinu Maxer. ”Iubitul ei de atunci nu a fost de acord ca Nicoleta să pozeze. I-am spus pur și simplu să-l trimită acasă. I-am zis că dacă ăsta rămâne, eu plec”, și-a amintit Dan Silviu Boerescu, într-un interviu pentru Pagina de Media.

A primit însă și Dinu Maxer un premiu de consolare. Chiar pe copertă, Nicoleta făcea o promisiune: ”Voi fi femeia unui singur bărbat”. Vedeta și-a schimbat părerea câțiva ani mai târziu, dar probabil că această primă declarație i-a hrănit orgoliul lui Maxer.

Era anul 2000, Nicoleta era Miss România, un concurs despre care nu se vorbea atât de mult cum se vorbește acum. ”Rămâne modelul meu favorit. E ceva inexplicabil. Cu mine a lucrat mereu naturală. Nu o photoshopam deloc, nu aveam la ce, nu aveai ce modifica. Era perfectă și trecea testul creionului”, a adăugat Boerescu.

Cu toate acestea, fostul director al revistei Playboy s-a declarat dezamăgit de primul pictorial. ”A fost un eșec.” Cu totul altfel au stat lucrurile în cazul celui de-al doilea pictorial, cu Nicoleta în rol de lesbiană, alături de Cosmina Păsărin. ”Un pictorial de legendă”, cum îl descrie Boerescu.

În ciuda speculațiilor, Nicoleta nu s-a îmbogățit din aparițiile ei în Playboy. ”N-a avut niciodată pretenții exagerate. Nu cred că a strâns în total 20.000 de euro din cele șase apariții”, a spus Boerescu.

Mai multe