Cum a reacționat Daniela Gyorfi când a fost întrebată de fiica ei câți ani are

31 mai 2018 20:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Daniela Gyorfi are o relație specială cu fiica ei și cu care apare foarte des la emisiuni tv. Artista a fost prezentă în cadrul unei emisiuni tv unde a povestit despre momentul în care fiica ei a întrebat-o ce vârstă are. Rușinată sau nu, Daniela Gyorfi a ascuns de fiica ei aceasta informație mai multă vreme.

Daniela a fost întrebată de fiica ei ce vârstă are, însă nu i-a dezvăluit din prima adevărul și a ales să tacă din gură, iar a doua oară când a fost întrebată și i-a dezvăluit vârsta, fiica ei i-a spus că pare mai tânără cu douăzeci de ani. 

“M-a întrebat: “Mami, tu câți ani ai?”. Prima dată mi-a fost rușine să îi spun fetei. Am tăcut din gură. După aceea, a mai trecut un timp și: “Mami, câți ani ai?”. Și așa, cu lacrimi în ochi i-am spus: 49. “Aaa, douăzeci și…” mi -a spus. M-am uitat la ea și…”, a declarat Daniela Gyorfi în cadrul emisiunii pe care Teo Trandafir o moderează la Kanal D.

În urmă cu câteva luni Daniela Gyorfi și fiica ei au fost prezente în cadrul unei emisuni de divertisment, iar fiica ei a făcut câteva dezvăluiri care au rușinat-o pe mama ei. „Umblă goală prin casă”, a declarat fiica Danielei Gyorfi despre mama ei. 

Mai multe