Cum a reacționat Florin Călinescu la aflarea veștii morții lui Andrei Gheorghe

20 martie 2018 0:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Florin Călinescu a rămas șocat când a aflat că Andrei Gheorghe a murit. Nimeni nu se aștepta la acest lucru, inlusiv cel mai bun prieten al lui, Florin Călinescu care a mărturisit că el avea un destin asumat de rebel și că nu l-a auzit niciodată să se plângă de vreo boală.

Andrei Gheorghe a murit la vârsta de 56 de ani, iar trupul neînsuflețit al lui a fost găsit de îngrijitorul locuinței sale în baie. Florin Călinescu a declarat că Andrei Gheorghe avea o voce aparte și era unic.

"E o viață pe care el și-a trăit-o așa cum a dorit-o. Căutam oameni pentru PRO TV, am avut o discuție cu Adrian Sîrbu. Și-a păstrat unicitatea și ingenuitatea. O voce aparte, un destin aparte, o asumare totală și brută a ceea ce dorit el să facă, un om de cultură, un om învățat, ascunzându-și timiditatea sub această platoșă a îndrăznelii continue. Am avut destule discuții în contradictoriu din care se nășteau idei. Chiar dacă vedeai în ochii lui că este de acord, forța contrariile. Și-a asumat asta", a declarat Florin Călinescu, la emisiunea Sinteza Zilei.

Acesta a fost contactat și de Antena1, de Dan Capatos pentru emisiunea Xtra Night Show și a mărturisit că ei doi erau într-o confruntare continuă.

„El și-a asumat faptul că era un rebel. A avut un destin individual. Eu cu Andrei am avut întotdeauna o confruntare. Ne vedem des noi doi. Nu l-am văzut să se plângă. El era ca o bombă”, a declarat Florin Călinescu.

Mai multe