Cum a reuşit nevasta lui Duban să ajungă vedetă în India

9 mai 2016 15:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu doar Iulia Vântur i-a cucerit pe compatrioţii lui Salman Khan. O altă blondă face furori în India. De pe scena teatrului, soţia lui Andrei Duban a intrat direct în casele indienilor. Graţiela nu s-a deplasat fizic până acolo, ci a debutat în industria de publicitate cu o reclamă la un produs cosmetic a cărui promovare s-a făcut pentru alt public decât cel din România.

Graţiela Duban a început să prindă gustul reclamelor tv. Dacă în România a cucerit pe toată lumea cu zâmbetul ei dintr-un spot publicitar la o cunoscută marcă de biscuiţi, în India, blonda a promovat un produs cosmetic. Aleasă în urma unui casting, actriţa s-a mulat perfect pe cerineţelor regizorilor care căutau o femeie frumoasă cu un ten impecabil. Aşa a apărut reclama la o cremă hidratantă cu aloe vera pe care cel mai probabil doamnele din India au fost imediat convinse să o încerce. 

Pentru că a fost credibilă, Graţiela a primit pe lângă laude şi un contract generos. Nu mai este un secret pentru nimeni că se câştigă bine din această industrie. Chiar dacă a fost primul ei spot publicitar, Graţiela a început cu dreptul. Ea a fost mai apoi cooptată în reclama biscuiţilor, unde joacă rolul unei însoţitoare de zbor, dar şi a unor napolitane, acceaşi marcă, spot în care actriţa apare pentru doar câteva secunde în pat cu iubitul.

În viaţa reală, Graţiela s-a căsătorit cu Andrei Duban în urmă cu cinci ani. Cei doi au împreună un băieţel pe nume Armin (4 ani).    

Mai multe