Cum a rezistat 10 ore afară, în ger, sumar îmbrăcat, un cântăreţ român

24 ianuarie 2017 16:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ce nu fac artiştii noştri de amorul artei?! Un cântăreț de la noi a fost pe punctul de a face pneumonie după ce a stat o zi întreagă afară, la o temperatură de -15 grade Celsius, sumar îmbrăcat, pentru a filma un videoclip.

Abia ninsese ca-n poveşti în Bucureşti, astfel că Pitt Leffer s-a grăbit să profite de peisajul alb şi să filmeze videoclipul noului său single, My Life. Numai că şi-a ales, din păcate, una dintre cele mai geroase zile. Termometrul arăta -15 grade, afară viscolea. Nu putea anula, mai ales că toată echipa se pregătise. Printre protagonişti, şi Arluk, un câine malamute care, de altfel, a fost singurul care s-a simţit în largul lui prin zăpadă.

„Am filmat într-o clădire dezafectată din Bucureşti, fără uşi sau ferestre, astfel că pe toată perioada filmărilor, am fost practic numai afară. Am început dimineaţa la 8 şi am terminat după ora 17. Salvarea mea a fost o pătură groasă pe care am luat-o cu mine şi cu care mă acopeream în anumite pauze, când era filmat Arluk”, povesteşte Pitt.

Vezi mai jos "rezultatul muncii" din acea zi.

Mai multe