Cum a slăbit Ioana Ginghină şase kilograme. Oricine poate ţine dieta ei

5 aprilie 2017 13:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adepta unui stil de viaţă sănătos, Ioana Ginghină reuşeşte să jongleze cu tentaţiile culinare, iar asta se vede cel mai bine la silueta ei. Actriţa a fost nevoită să slăbească câteva kilograme pentru un nou rol şi a rezolvat problema fără prea mari eforturi. A scos din alimentaţie "ingredientele" care ştiau că ar putea să-i pună în pericol planul şi acul cântarului i-a indicat atât cât îşi dorea.

Ioana Ginghină, interpreta Geaninei din iSerialul “Când mama nu-i acasă” de la Happy Channel, s-a pregătit intens pentru a intra în pielea acestui personaj efervescent, slăbind 6 kg înainte de filmări. Actriţa a mărturisit că nu a ţinut o dietă specială pentru a-şi atinge scopul, ci doar a renunţat la pâine şi la dulciuri.  

“Geanina este o femeie la 40 de ani care își caută un bărbat care «să o scoată din anonimat», cum zice ea. De aceea, vestimentaţia ei este sexy, poartă fuste scurte și bluze decoltate, așa că a trebuit să slăbesc pentru acest rol. În total am dat jos şase kg”, a povestit Ioana Ginghină.

Telespectatorii pot urmări joi, de la 19:45 și de la 23:00, finalul iSerialului “Când mama nu-i acasă”, de la Happy Channel, iar duminică, de la 19:00 la 20:00, pot vedea integral cele patru mini-episoade difuzate în timpul săptămânii legate intr-un format clasic de televiziune. Toate mini-episoadele iSerialului “Când mama nu-i acasă” vor putea fi vizionate și pe canalul de Youtube Happy Channel. 

Mai multe