Cum a surprins-o cutremurul pe Iulia Vântur? A fost îngrozită

24 septembrie 2016 21:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nici vedetele nu au trecut cu vederea cutremurul care s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, 24 septembrie. Iulia vântur a fost cu adevărat terifiată, dar a încercat să filmeze efectele seismului.

Cutremurul de 5,3 grade a venit ca un șoc pentru divă, dar nu a ezitat să surprindă momentul pe telefonul mobil. Iulia vântur și-a filmat candelabrul scump în timp ce se clătina teribil.

Aceasta a publicat apoi materialul video pe contul său de Facebook unde a ținut să transmită admiratorilor săi câteva cuvinte de încurajare - sau probabil încerca să se încurajeze și pe sine: "Cutremur. România. Suntem atât de mici. Dumnezeu să ne binecuvânteze. Reamintire: fiţi buni. Trăiţi. Iubiţi. Aveţi credinţă. Nu vă risipiţi timpul. Tot ce avem este prezent. Asta chiar m-a luat prin surprindere. Slavă Domnului că nu a fost un cutremur mai puternic. Sper că sunteți toți bine."

Candelabrul din sticlă al Iuliei Vântur a rezistat eroic în timpul seismului, chiar dacă s-a clătinat amenințător în timp ce diva îl urmărea uimită. Desprinderea din tavan a uriașei lustre din sticlă masivă de forma unei meduze ar fi creat o pagubă de peste 900 de lei dacă ar fi să estimăm prețul candelabrului.

Mai multe