Cum arată acum Medeea Marinescu din «Maria Mirabela»

17 mai 2016 17:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dacă aţi fost fani ai peliculei animate “Maria Mirabela”, cu siguranţă că v-au plăcut şi cele două puştoaice din rolurile principale. Interpreta Mirabelei a avut parte de o apariţie de zile mari, luni seară, la Gala Premiilor UCIN, unde actriţa Medeea Marinescu i-a surprins pe toţi cei aflaţi la Cercul Militar Național.

Cunoscuta actriţă Medeea Marinescu (41 de ani) a ieşit luni seară la un eveniment monden, unde a surprins pe toată lumea. Vedeta şi-a scos în lume burtica de graviduţă fiind însărcinată în ultimul semestru de sarcină. “Sunt în şapte luni şi voi avea un băieţel. Este cel de-al doliea copil, dar nu am gemeni, deşi eu am în familie surorile care sunt gemene”, ne-a povestit actriţa.

Din păcate, Medeea Marinescu şi-a udat rochia cu vin după ce un invitat i-a vărsat paharul peste ea.

 Pe actriţă o ştiţi din celebrul film pentru copii “Maria Mirabela”, lansat în 1981 în cinematografele din Bucureşti. Era un film pentru copii, regizat de Ion Popescu Gopo care a avut mare succes, mai ales că era povestea a două surori care au pornit într-o călătorie imaginară. Perlicula a avut şi o continuare, care s-a filmat în 1989 care s-a numit “Maria Mirabela în Tranzistoria”. Actriţa a debutat la 6 ani în filmul “Proba de microfon” şi a mai jucat într-o mulţime de filme precum “Saltimbancii” sau “Promisiuni”. Joacă în piese de teatru, a jucat în “Doctori de mame” şi anul acesta ar putea apărea din nou pe marele ecrane în pelicula “Ca niciodată: A fost odată”.

Mai multe