Cum arată Andra cu părul blond

11 martie 2016 16:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cum vedetele sunt mereu în căutare de schimbări pentru a avea un look proaspăt și în tendințe, iubita cântăreață Andra nu face excepție. Vedeta și-a surprins cele peste 3 milioane de fani de pe Facebook cu o imagine care a arătat-o într-o ipostaza nemaivăzută.

Deși nu a făcut niciodată schimbări cu adevărat surprinzătoare, acum Andra este gata să se lase pe mâna stiliștilor pentru a-și modifica look-ul. Artista de 29 de ani a postat pe pagina ei de Facebook o fotografie în care apare blondă, alături de mesajul: "Cum ar fi dacă ar fi... Vă pup", dând de înțeles că încă nu a adoptat această nouă înfățișare, dar că se gândește serios la ea.

Imaginea cu pricina a împărțit fanii în două tabere: pro și contra schimbării. Unii i-au lăudat curajul de a face o modificare atât de curajoasă: "Nu ar fi rău deloc. O schimbare are un farmec aparte. Recomand", i-a scris una dintre admiratoare, în timp ce alții au avut replici mai tăioase și au sfătuit-o să nu meargă pe această cale: "Nu te prinde, Andra, cel mai bine te prinde culoare pe care o ai dintotdeauna. Blondul îmbătrânește, iar tu ești o femeie și o mamă frumoasă. Cel mai bine e natural așa cum porți tu."

Mai multe